«1+1» переоформив ліцензії на мовлення у зв’язку із зміною власника

25 Жовтня 2007
46046
25 Жовтня 2007
17:22

«1+1» переоформив ліцензії на мовлення у зв’язку із зміною власника

46046
«1+1» переоформив ліцензії на мовлення у зв’язку із зміною власника

 

На засіданні 24 жовтня Нацрада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила рішення, задовольнити заяву телекомпанії «Студія «1+1» щодо переоформлення ліцензій в частині зміни власників, проте відмовити у переліцензуванні програмної концепції.
 
Як уже писала «ТК», телеканал «1+1» подав до Нацради заяву щодо переоформлення ліцензій на мовлення: одну на 15 год./добу, другу – 9 год./добу, третю – на супутникове мовлення.
 
Документи на переоформлення були подані у зв’язку зі зміною структури власності (до складу власників увійшло ТОВ «Медіа Сервісез Україна»). Тобто, згідно з ліцензійними документами, власниками «Студії «1+1» були:
 
Іноземне підприємство «Інтер-Медіа», м. Київ – 30%; Роднянський О.Ю. – 70%.
 
Стали:
ТОВ «Медіа Сервісез Україна», м. Київ – 42%; Іноземне підприємство «Інтер-Медіа», м. Київ – 30%; Роднянський О.Ю. – 28%.
 
Тобто фактично відбулося приведення документів у відповідность до змін, про які СМЕ розповсюдила інформацію ще 4 вересня 2007 року, коли Central European Media Enterprises Ltd. (CME) оголосила про те, що офіційно оформила 60% своєї власності в «Студії «1+1», завершивши реєстрацію 42% прямих майнових інтересів у ТОВ «Студія «1+1».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
46046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду