20 жовтня – вечірка на честь Дня Народження «Інтера» для інтерівців усіх часів

17 Жовтня 2007
24879
17 Жовтня 2007
13:57

20 жовтня – вечірка на честь Дня Народження «Інтера» для інтерівців усіх часів

24879
20 жовтня – вечірка на честь Дня Народження «Інтера» для інтерівців усіх часів

20 жовтня о 19.00 у ресторані «Дубки» (вул. Стеценка, 1, Сирець) розпочнеться святкування Дня Народження каналу «Інтер». Організатори – колишні «інтерівці», що покинули канал після зміни менеджменту на початку 2007 року, проте різниці між «колишніми» та «нинішніми» вони не роблять, і запрошують усіх без винятку, хто працював і працює на каналі.

 

 

 

«Мы приглашаем всех, кто считает себя «интеровцами». Это очень хорошо расставит все на свои места. Наше мероприятие - дело абсолютно добровольное. Мы также будем рады видеть тех, кто был первыми ведущими новостей, тех, кто работал на канале с 1998 по 1999 год. Мы созваниваемся с теми нашими коллегами, которые остались работать на «Интере», в «НИСе», по возможности помогаем, общаемся. Так что будем рады, если они придут», - каже один з організаторів, заступник шеф-редактора інформаційного агентства «Інтермедіа Консалтинг» Максим Равреба.

 

 

 

«20 сентября 1996 года стартовал новый общеукраинский телеканал получивший удивительное, а главное редкое название – «Интер». Друзья и коллеги! Все, кто работал и работает на телеканале Интер! 10 лет мы праздновали день рождения нашего телеканала в этот день. Не будем изменять своим привычкам. Интеровцы! Все, кто считает 20 октябряпраздником - добро пожаловать. Ветераны помнят: там однажды мы уже праздновали. С собой иметь отличное настроение и прекрасные воспоминания. Ждем!», - звертається Максим Равреба до всіх охочих приєднатись до святкування.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24879
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Равреба
6004 дн. тому
З 17 серпня? Марек, Вы попутались? Спутали месяцы? И кто из нас после этого синячит?
Marek
6004 дн. тому
Я чомусь не можу зрозуміти, що робить ця новина в ТОП-новинах з 17-го серпня? Невже новина про те, що звільнені співробітники планують "посинячити" (звиняйте на кривому слові) настільки важлива?
otar
6006 дн. тому
Глядачу - http://telekritika.kiev.ua/news/146/0/22718/ :)))
Глядач
6006 дн. тому
Інтерівці, чому би Вам тепер не зібратися на іншому каналі? - була б гарна конкуренція нінішньому Інтерові!
Сайгон-до востребования
6006 дн. тому
Ветераны готовы.Матч состоится при любой погоде.
Равреба
6006 дн. тому
Звоните!
6006 дн. тому
Макс, огласи сумму взноса
)
6007 дн. тому
Живем!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду