Творчий колектив львівського «РадіоМан» звільняється через «донецького» директора

3 Жовтня 2007
41448
3 Жовтня 2007
09:46

Творчий колектив львівського «РадіоМан» звільняється через «донецького» директора

41448
Творчий колектив львівського «РадіоМан» звільняється через «донецького» директора
Увесь колектив інформаційної та рекламної служби однієї з найрейтинговіших радіостанцій Львова – «РадіоМан» - звільняється на знак протесту проти дій новопризначеного директора. Про це повідомляє ІМІ.
 

Новопризначений директор, за словами представників колективу, приїхав із Донецька, розмовляє лише російською мовою і розпочав знайомство з колективом із образ («не нравится – сваливайте», цитує його один із працівників радіо). Після протестів працівників радіо польський інвестор мав із ними чотиригодинну зустріч і підтвердив, що новий директор залишається на посаді. Попередній директор Роман Заяць, який керував радіостанцією від її запуску, «недостатньо розвивав радіо і заробляв замало грошей».

 

Як стало відомо «ТК», інвестор радіо погодився на подальші переговори з творчим колективом.

 
«РадіоМан» - підприємство з польськими інвестиціями – з’явилося в ефірі у липні 2004 року; воно крутить лише українську та західну музику і не транслювало під час виборчої кампанії політичної реклами.
 
«ТК» намагатиметься зв’язатись із новопризначеним директором «РадіоМан», щоб почути і його точку зору.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41448
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тиць-миць
6021 дн. тому
що,ромчику,і тобі дали під задок,ггг
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду