На наступному тижні в ефір «1+1» повернуться «Я так думаю» і «Без табу»

26 Вересня 2007
19863
26 Вересня 2007
09:53

На наступному тижні в ефір «1+1» повернуться «Я так думаю» і «Без табу»

19863
На наступному тижні в ефір «1+1» повернуться «Я так думаю» і «Без табу»

З 4 жовтня щочетверга о 22.15 на «1+1» знов виходитиме програма Анни Безулик «Я так думаю», повідомляє прес-служба каналу. Нагадаємо, проект перебував у «відпустці» з середини червня, і його подальша доля протягом літа залишалась невідомою, як і інших ток-шоу каналу.

 

А ось програма «Без табу» з Ольгою Герасимюк, яка вперше у новому сезоні вийде 5 жовтня, зазнала певних змін. Відтепер ток-шоу виходитиме щопятниці о 17.15. Прес-служба цитує пояснення Ольги Герасим’юк: «Більшість наших глядачів – це сільські мешканці. Я багато їжджу Україною, і хоч би в яке село заїхала, всюди чула прохання перенести ефір на більш ранній час. Люди не лише з інтересом дивляться «Без табу», але й зідзвонюються по закінченні програми, щоб обговорити побачене. Часто ці обговорення перетворюються для них на безсонні ночі, а вранці їм рано вставати на роботу…». Змінився й формат програми: в одному випуску обговорюватимуть не одну, а кілька історій, усі герої яких перебуватимуть у студії одночасно і зможуть узяти участь в обговоренні кожної з них.

  
Нагадаємо, Ольга Герасимюк є народним депутатом V скликання (фракція блоку «Наша Україна») і кандидатом у народні депутати за списком «Нашої України – Народної Самооборони». До обрання народним депутатом працювала генеральним продюсером «Студії «1+1».

 

Фото – «Україна Молода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду