Ведуча MTV-Ukraine, письменниця і співачка Ірена Карпа завела блоґ

25 Вересня 2007
20213
25 Вересня 2007
17:20

Ведуча MTV-Ukraine, письменниця і співачка Ірена Карпа завела блоґ

20213
Ведуча MTV-Ukraine, письменниця і співачка Ірена Карпа завела блоґ

Обличчя каналу MTV-Ukraine, журналістка, співачка і письменниця Ірена Карпа відкрила власний публічний Інтернет-щоденник – «Мажорний карподром» - на сайті azh.com.ua, присвяченому сучасному альтернативному мистецтву. Головним редактором цього Інтернет-видання є сестра Ірени – Галина Карпа, тому вибір сайту для розміщення щоденника пояснюється «родинними зв’язками». За словами Галини Карпи, Ірена писатиме «регулярно і абсолютно задарма», до того ж, розміщуватиме у блоґу своє домашнє відео.

 

У першому ж записі скандальна зірка підняла питання мови засобів масової інформації та торкнулася багатьох інших актуальних проблем, не обмежуючи себе у гострих висловах.

 

Окрім веб-щоденника, Ірена Карпа має також  офіційний сайт

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20213
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фан
5925 дн. тому
www.qarpa.narod.ru
otar
6021 дн. тому
2 Бібіс / Мені співи подобаються. Книжки - нє.
Бібіс
6028 дн. тому
Як вже задовбала ця Карпа. "Обличчя каналу, письменниця, співачка, ведуча..." А ще - матюкальниця. планокурка, вишивальниця хрестиком - просто тобі андерграундова Анджеліка Рудницька! Кому може подобатися "співи" Карпи? Її "романи" - це маячня пасіонарної провінціалки з непомірними амбіціями. Слабо написати справжню, сюжетну прозу? задовбали вже смакування власних менструацій, ригаків та перепихонів. Курва -камбек додому!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду