Сайт СМЕ оприлюднив дані про власність Ігоря Коломойського

20 Вересня 2007
47559
20 Вересня 2007
17:46

Сайт СМЕ оприлюднив дані про власність Ігоря Коломойського

47559
Сайт СМЕ оприлюднив дані про власність Ігоря Коломойського

На сайті компанії Central European Media Enterprises Ltd на сторінці з переліком членів ради директорів компанії з’явилась інформація про Ігоря Коломойського, який, як уже повідомляла «ТК», є власником 3% акцій CME. 

 

У довідці Ігор Коломойський позиціонується як «видатний міжнародний бізнесмен із різноманітними промисловими інтересами як в СНД, так і в світі; власник контрольного пакету і член наглядової ради «Приватбанку», одного з найбільших українських банків; мажоритарний акціонер і член наглядової ради «Укрнафти», найбільшої української нафто- та газовидобувної компанії з показником ринкової капіталізації $ 3.6 млрд». 

 

Про медіавласність Ігоря Коломойського ніякої офіційної інформації на сайті СМЕ немає. 

 

Американська компанія Central European Media Enterprises Ltd. володіє низкою каналів у країнах Центральної і Східної Європи:  Хорватії (Nova TV), Чехії (TV Nova, Galaxie Sport), Румунія  (PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema і Sport.ro), Словаччині (Markíza, Galaxie Sport), Словенії (POP TV, Kanal A).  В Україні СМЕ володіє 60% каналу «1+1» та контрольним пакетом акцій ТОВ «Гравіс» (канали «Кіно» і «Сіті»).  

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
47559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду