«Магнолія-ТВ» запустить цілодобовий всеукраїнський канал

20 Вересня 2007
36503
20 Вересня 2007
17:27

«Магнолія-ТВ» запустить цілодобовий всеукраїнський канал

36503
«Магнолія-ТВ» запустить цілодобовий всеукраїнський канал

Компанія «Магнолія-ТВ» планує з нового 2008 року запустити всеукраїнський цілодобовий телеканал «ЧП.INFO». Новий канал, акціонером якого є генеральний директор АТЗТ «Магнолія-ТВ» Євгенія Ткаченко, створюватиметься на базі продакшн-підрозділу цієї компанії.

 

«12 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала «Магнолію-ТВ» як суб’єкт інформаційної діяльності, а на одному з найближчих засідань розглядатиме нашу заявку щодо отримання ліцензії на мовлення. Сподіваюсь, ліцензію ми отримаємо, бо «ЧП. INFO» - соціально важливий канал», - повідомив «ТК» шеф-редактор майбутнього каналу Ігор Пасько, додавши, що реакція Нацради на їхню презентацію була «дуже позитивною».

 

За словами гендиректора та акціонера каналу Євгенії Ткаченко, канал мовитиме на всю Україну, для чого «Магнолія-ТВ» зараз веде переговори з усіма кабельними операторами. «Мы заинтересованы работать как с крупными кабельными операторами, так и с мелкими, но им нужно предлагать уже готовый продукт, а у нас пока речь идет только о выдаче лицензии, поэтому сказать, на какой стадии переговоры, сложно», - сказала пані Ткаченко. За словами Ігоря Паська, канал позиціонуватиметься як чоловічий (цільова аудиторія – чоловіки 35-55 років) і матиме «кримінально-соціальну» спрямованість.

 

«Наповнення складатиметься з півгодинних пулів, які постійно оновлюватимуться протягом дня. Пули ми поділили на три блоки: жорстка хроніка, блок з умовною назвою «Увага!» та блок корисної інформації. Стиль подання – новинний, але це не будуть новини у чистому вигляді», - розповів пан Пасько. У стратегії розвитку каналу, за його словами, закладено й створення студії, з появою якого зявляться й ведучі. «Зараз канал створюється на базі колективу «Магнолії-ТВ», але в подальшому штат розширюватиметься. Що ж до «Магнолії-ТВ», то вона випускатиме всі ті програми, які випускала», - зазначив шеф-редактор «ЧП.INFO».

 

Телекомпанія «Магнолія-ТВ» виробляє телепрограми, документальні теле- та відеофільми для декількох українських каналів. Серед її проектів – «Знай наших!», «Служба розшуку дітей», програми «Ситуація» та «Милосердя».

 

Олена Шандра, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду