20 вересня на ICTV стартують платні дебати з Олександром Богуцьким

18 Вересня 2007
14682
18 Вересня 2007
15:37

20 вересня на ICTV стартують платні дебати з Олександром Богуцьким

14682
20 вересня на ICTV стартують платні дебати з Олександром Богуцьким

20 вересня 2007 року на ICTV стартує спецпроект «Дебати-2007», ведучим якої буде генеральний директор каналу Олександр Богуцький. Напередодні позачергових парламентських виборів телеканал вирішив надати слово політикам для гострої політичної дискусії та конструктивної полеміки. Глядачі-виборці краще пізнають тих, за кого доведеться голосувати, коли побачать як політики уміють вести дискусію та як вони ставляться до опонентів.

 

У прем’єрній програмі «Дебати-2007», яка відбудеться у четвер, 20 вересня, о 21.50, зустрінуться представники Партії вільних демократів та Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

 

За інформацією прес-служби телеканалу, у наступних чотирьох випусках програми, які транслюватимуться 24, 25, 26 і 27 вересня, дискутуватимуть представники блоку «Наша Україна – Народна самооборона», Партії регіонів, Блоку Литвина та Соціалістичної партії.

 

«Ми розіслали запрошення взяти участь у дебатах усім зареєстрованим ЦВК політичним силам. З тих, хто зголосився спочатку, деякі згодом відмовилися. Таким чином протягом 5 днів дебатуватимуть тільки шість політичних партій та блоків. Ми розглядаємо дебати як одну з форм передвиборчої агітації, тому за ефір політичні сили перераховують кошти на безготівковий рахунок каналу», – зазначив Олександр Богуцький.

 

Кожен глядач зможе поставити протягом доби запитання представникам політичних партій за телефоном гарячої лінії 8 800 505 00 10 (всі дзвінки на території України безкоштовні), або надіславши їх на електронну адресу: debaty@ictv.ua. Найгостріші, найжорстокіші та найцікавіші запитання потраплять до прямого ефіру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14682
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду