MTV запустить в Україні розважальні телеканали VH1, Nickelodeon та Paramount Comedy

18 Вересня 2007
8125
18 Вересня 2007
14:30

MTV запустить в Україні розважальні телеканали VH1, Nickelodeon та Paramount Comedy

8125
MTV запустить в Україні розважальні телеканали VH1, Nickelodeon та Paramount Comedy

На прес-конференції MTV Ukraine, яка відбулася 17 вересня, генеральний директор телеканалу Євген Ступка, генеральний директор MTV Networks International Бавнет Синґх та віце-президент Horizon Capital (одна з компаній-засновників «MTV Україна») Петро Хархаліс розповіли про плани розвитку телеканалу та подробиці виробництва власних музичних і розважальних програм.

 

Програмне наповнення міститиме як міжнародні шоу (дубльовані українською мовою), так і передачі, що вироблятимуться в Україні.

 

З початку листопада на MTV Ukraine розпочнеться щотижневе реаліті-шоу «Зроблено»: «Протягом місяця герої програми робитимуть кроки назустріч власній мрії, займаючись із професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але й зовні», – розповів Євген Ступка.

 

Також, за його словами, тривають зйомки 12-ти шоу-програм «Rock Україна». Це щоденне одногодинне шоу, яке розповідатиме про повсякденне життя вітчизняних музичних колективів, стартує в жовтні. Для першого сезону було обрано дванадцять гуртів, як знаних, так і поки що маловідомих широкому загалу. Трохи пізніше у планах каналу – створення програм, орієнтованих на пошук талантів. «Ми очікуємо і навіть потребуємо, щоб до нас зверталися молоді таланти з пропозицією своїх проектів», – зазначив Євген Ступка.

 

Між тим, витрати на створення власного продукту каналом не розголошуються. Також серед програм українського виробництва – щоденні та розширені випуски (weekend edition) міжнародних та місцевих новин музики та шоу-бізнесу MTV News, які вестиме Ірена Карпа; «MTV день» – щоденне чотиригодинне шоу, що транслюватиме програми та музичні відеокліпи з підводками віджеїв; MTV Ukraine Top 20 – флагманське шоу, що складається з вітчизняних та міжнародних музичних кліпів, які презентуються одним із віджеїв «MTV-Україна». Остання програма підкреслюватиме зобов’язання телеканалу щодо показу музичних відеокліпів не на підставі плати за ротацію (розповсюдженої на наших теренах практики), а на підставі якості музичного та творчого продукту.

 

Що стосується фірмових шоу MTV, їх представлено у великій кількості: Beavis & Butthead, Pimp My Ride, Punk’d, MTV Unplugged та багато інших. Утім, представники каналу закцентували увагу на мультиплікаційному серіалі South Park – це анімаційне шоу компаній Emmy® та Peabody® про чотирьох брутальних хлопців – порушників спокою, які мешкають у дурнуватому містечку в Колорадо, США. Створили його Ґрей Паркер та Метт Стоун на основі власної мініатюри «Дух Різдва». Шоу відоме своїми швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Мультсеріал повинен стати на зміну «Симпсонам» – серіалові, що транслюється на каналі М1 і є найрейтинговішим проектом каналу.

 

На питання, яку частку телеперегляду канал планує здобути найближчим часом, генеральний директор каналу відповів: «Я боюсь казати про цифри, адже не хочу виглядати нескромним». Також, за його словами, канал підписав угоди вже більш ніж із 50-ма найбільшими кабельними операторами України, найближчим часом канал планує зайняти 100% покриття.

 

Петро Хархаліс (Peter Charchalis), віце-президент Horizon Capital, зазначив, що дуже багато рекламодавців бажають працювати з каналом: «MTV вплинуло на цілі покоління, і ми надзвичайно раді запустити українську версію найпотужнішого музичного та розважального бренду у світі. Ми вже зараз маємо дуже позитивні відгуки від рекламодавців, що вже працюють із нами, і є дуже багато охочих працювати з нами в майбутньому».

 

Генеральний директор MTV Networks International Бавнет Сінґх зазначив, що MTV планує відкривати в Україні ще декілька телеканалів: «У наших планах – розвиток не лише телеканалу “MTV Україна”, але також інтерактивні продукти “MTV Україна”, інтернет-продукти, MTV-продукти для мобільних телефонів, також ми плануємо запустити інші розважальні телеканали, що входять у сім’ю MTV Networks, це VH1, Nickelodeon, Paramount Comedy тощо».

 

 

Довідка «ТК»

MTV Networks International володіє такими мультимедійними розважальними брендами, як MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One, які дивляться у 442,9 мільйонах сімей у 169-ти країнах світу 28-ма мовами на 121-му локальному каналі телебачення, а також на 95-ти веб-сайтах. Різноманітні холдинги компанії також мають свої інтереси у телевізійних синдикатах, цифрових медіа, пресі, домашньому відео, радіо, звукозапису, ліцензуванні та мерчандайзингу, а також мають два підрозділи художніх фільмів: MTV Films та Nickelodeon Movies. MTV Networks є підрозділом компанії Viacom (NYSE: VIA).

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8125
Читайте також
12.09.2007 15:34
Елена Шандра
«Детектор медіа»
38 800
06.09.2007 18:49
Анатолий Ульянов, «Проза»
7 833
02.09.2007 20:33
Наталя Костенко, Леся Ганжа, «Детектор медіа»
9 466
11.06.2007 16:14
«Комментарии»
6 571
07.05.2007 13:12
«МедиаБизнес»
5 298
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Той, що пише вірші
6064 дн. тому
Ой, как здорово! На смену периоду информационного вакуума постепенно приходит период информационного… вантуза. Ура, товарищи! : (
саша
6064 дн. тому
цікаво коли вони з*являться у звичайному пакеті тб-каналів, бо все ж таки не у всіх є кабельне тб...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду