На Львівському книжковому форумі презентують книгу про оточення Януковича

10 Вересня 2007
30482
10 Вересня 2007
15:19

На Львівському книжковому форумі презентують книгу про оточення Януковича

30482
На Львівському книжковому форумі презентують книгу про оточення Януковича

14 вересня на Львівському форумі книговидавців відбудеться презентація книги київського журналіста Сергія Руденка «Вся прем'єрська рать. Оточення Віктора Януковича: від А до Я». Про це повідомив «Детектор медіа» сам Сергій Руденко.

 

У книзі «Вся прем'єрська рать» представлені досьє на 22 політики, які входять до найближчого оточення Віктора Януковича. Зокрема, у виданні представлені портрети Миколи Азарова, Раіси Богатирьової, Василя Горбаля, Едуарда Прутника і багато інших.

 

Це – друга подібна робота Сергія Руденка. Навесні 2007 року світ побачила книга «Вся президентська рать: оточення Віктора Ющенка від А до Я», яка потрапила в першу п'ятірку книжного хіт-параду «Книжника-ревю» і була високо оцінена на XX Московській міжнародній книжковій виставці.

 

Презентація пройде 4 вересня в 14.00 в Палаці Потоцьких.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду