«Вільні демократи» використали технологію телемосту, щоб оголосити про рішення майора Мельниченка увійти до виборчого списку партії

17 Серпня 2007
8477
17 Серпня 2007
13:17

«Вільні демократи» використали технологію телемосту, щоб оголосити про рішення майора Мельниченка увійти до виборчого списку партії

8477
«Вільні демократи» використали технологію телемосту, щоб оголосити про рішення майора Мельниченка увійти до виборчого списку партії

Під час прямої трансляції з 10-го позачергового з’їзду партії «Вільних демократів» відбувся телеміст із майором Миколою Мельниченко, колишнім працівником служби охорони президента Кучми, який нині перебуває в лікарні. З’їзд транслювали Перший національний та 5 канал.

 

Микола Мельниченко оголосив про свій намір іти на вибори ВР у списку партії «Вільних демократів» (перша десятка), а також заявив про бажання оприлюднити усі матеріали, які він має з часів роботи у службі охорони президента Кучми щодо компрометуючої діяльності українських політиків.

 

 «Відповідальність за те, що скоєно зі мною, я покладаю в тому числі і на Президента України Віктора Ющенка, який не хоче, щоби я дожив до суду над Кучмою. Тому що особисто Ющенко надав гарантії недоторканності Кучмі та його банді. На мене реально йде полювання… Я відчуваю реальну небезпеку, не знаю, скільки мені ще лишилося. У зв’язку з цими обставинами я складаю з себе раніше взяті добровільні зобов’язання не оприлюднювати деякі матеріали морального аспекту, але надалі я буду використовувати зібрані мною факти, не щадя нікого із негідників і покидьків від політики, демонструючи суспільству їхнє справжнє обличчя», – наголосив пан Мельниченко, проте, про які конкретні документи йде мова, майор не уточнив.

 

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, 28 липня Микола Мельниченко був госпіталізований до Жовтневої лікарні Києва, де йому було поставлено діагноз «інсульт». 31 липня журналісту газети «Сегодня» пан Мельниченко сказав, що інсульт у нього стався, коли він «для слідчого Харченка готував запитання для Ющенка, Тимошенко, Януковича, Мороза І Литвина. Вони повинні були дати свідчення з приводу своїх розмов із Кучмою». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду