Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформаційного реагування на надзвичайні ситуації

25 Липня 2007
3829
25 Липня 2007
12:39

Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформаційного реагування на надзвичайні ситуації

3829
Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформаційного реагування на надзвичайні ситуації

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформування громадян і ЗМІ у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Таку пропозицію Глава Уряду висловив, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів України.

Як повідомив Віктор Янукович, питання реагування посадових осіб в умовах надзвичайних ситуацій, їхніх дій і здійснення інформаційної політики буде розглянуто під час засідання Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, кожен міністр повинен визначити у своєму міністерстві відповідального співробітника за здійснення інформаційної політики в умовах надзвичайної ситуації. “Ми підійдемо до цього питання системно, його відпрацюємо. Я просив би всіх міністрів визначити, хто буде відповідати за інформаційну політику в кожному міністерстві при виникненні надзвичайних ситуацій. Як буде працювати інформаційна система. Хто буде відповідальний за те, щоб надавати таку інформацію в ЗМІ”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

За словами Прем’єра, необхідність такої інформаційної системи очевидна. “Аварія у Львівській області засвідчила, що в нас іноді не вистачає досвіду, і ми робимо помилки. Але дуже важливо, щоб ми їх вчасно виправляли. І в цій ситуації найважливішу роль відіграє інформаційна політика”, - наголосив Віктор Янукович.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3829
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду