«Караоке на майдані» і «Шанс» перейдуть на «1+1»?

20 Липня 2007
17216
20 Липня 2007
14:30

«Караоке на майдані» і «Шанс» перейдуть на «1+1»?

17216
«Караоке на майдані» і «Шанс» перейдуть на «1+1»?

Проекти «Караоке на майдані» і «Шанс», імовірно, перейдуть на «1+1». Як стало відомо «ТК» з власних джерел, Ігор Кондратюк веде переговори з керівництвом цього каналу. Нагадаємо, 18 липня телепродюсер заявив, що остаточно вирішив розірвати стосунки з «Інтером», і 5 серпня «Караоке» вийде на іншому каналі.

 

Тим часом, у прес-служби «1+1» немає офіційної інформації про такі переговори. «Генеральний директор каналу у відпустці, а коментувати ці питання може лише він», - сказали «Детектор медіа» у прес-службі.

 

Ігор Кондратюк підтвердив, що серед каналів, із якими він веде переговори, є «1+1», і ще раз пообіцяв назвати канал, на якому виходитимуть «Караоке» і «Шанс», на прес-конференції в інформаційній агенції «РБК-Україна» 30 липня.

 

На запитання «ТК» про те, чи не виникне проблем із авторськими правами (як у випадку «Свободи слова», яка залишилась на ICTV після переходу Савіка Шустера на «Інтер»), Ігор Кондратюк запевнив, що авторські права і права на формат належать йому та іншим фізичним особам, а не каналу. Зокрема, правами на «Караоке на майдані» володіє Ігор Кондратюк та Ігор Козлов, а на «Шанс» - Ігор Кондратюк, Влад Ряшин, Максим Лемеха, Анатолій Тацкевич і Марина Ткачик. За інформацією «ТК», згідно з умовами співпраці між Ігорем Кондратюком та «Інтером», канал володіє авторськими правами на випуски «Караоке на майдані» та «Шансу», які вже виходили в ефір.


Нагадаємо, у сезоні 2006-2007 на «1+1» уже перейшов «інтерівський» проект «Comedy Club Ukraine», а також команда Олега Панюти, яка робила «Ранок з «Інтером».
 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17216
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду