Підбито підсумки фестивалю фільмів, відзнятих мобільними телефонами

7 Липня 2007
15462
7 Липня 2007
21:40

Підбито підсумки фестивалю фільмів, відзнятих мобільними телефонами

15462
Підбито підсумки фестивалю фільмів, відзнятих мобільними телефонами

У Києві підбито підсумки першого в історії України фестивалю фільмів, відзнятих мобільними телефонами. Фільми-переможці демонструватимуть на екранах українських кінотеатрів.

У фестивалі Мобільне кіно від DJUICE приймали участь фільми, відзняті на мобільний і відповідні концепції Коротко про головне. Фільми повинні були відрізнятися оригінальністю і концептуальністю й не перевищувати за хронометражем п’яти хвилин.  Кращим фільмом фестивалю стала робота  молодого телевізійного режисера Михайла Кострова Написи. Як приз Костров отримав Nokia N93i. Кращою серед любителів стала Ольга Голубова з міста Одеса.

 

Усього на фестиваль було подано 25 заявок, але тільки 12 робіт було відібрано для показу. Кращі роботи відбирало журі на чолі з українським режисером і кліпмейкером Аланом Бадоєвим. 

 

Окрім переможців, жюрі відзначило роботи трьох режисерів – Ларису Артюгіну за фільм Real Democracy, Юлію Клеом за фільм Give me а kiss і Любомира Кобильчука за фільм «Дванадцять доларів»

 

Усі вони, разом із фільмами-переможцями, будуть показані в кінотеатрах України у вересні - грудні 2007 року в рамках програми Future Shorts Ukraine. 

 

Останніми роками мобільне кіно привертає все більше уваги – як з боку фахівців, так і з боку рядових глядачів. Провідні світові кінофестивалі – німецький Berlinale, американські Tribeca і Sundance навіть включили спеціальні конкурси мобільного кіно до свої програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
NET
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15462
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду