На СТБ з’явиться нова програма про тварин – «Вусолапохвіст»

6 Липня 2007
14886
6 Липня 2007
15:39

На СТБ з’явиться нова програма про тварин – «Вусолапохвіст»

14886
 На СТБ з’явиться нова програма про тварин – «Вусолапохвіст»

У новому сезоні в ефірі телеканалу СТБ з’явиться нова програма про тварин під назвою «Вусолапохвіст». Як розповіла «Телекритиці» керівник проекту Юлія Єсакова, автори ставлять перед собою мету – дарувати людям гарний настрій та викликати посмішку.  

 

Програма складатиметься з декількох тематичних рубрик. Наприклад, для однієї з них – «Гібриди» – глядачі надсилатимуть фотокартки із зображенням самих себе разом зі своїми домашніми тваринами. За допомогою програми обробки зображень обличчя хазяїна плавно перетікає в мордочку його улюбленця. Таким чином підтверджується приказка, що тварини подібні до своїх хазяїв. «Ми вже зробили сюжет із жінкою та її собакою коллі. Їхню подібність видно навіть неозброєним оком, а після комп’ютерної обробки – це взагалі дещо!» – сміється Юлія. 

 

Ще одна рубрика називається «Сенсація». В ній подаватимуться факти з царини «очевидне-неймовірне»: «Наприклад, ми заявляємо, що вченим вдалося схрестити сокола та собаку. І показуємо, як виглядає це дивне створіння – соколака». 

 

Також планується рубрика «Тварини зірок». Її учасниками будуть відомі в країні люди та їхні домашні улюбленці. Про кумедні випадки зі своїми вусатими та хвостатими друзями вже погодилися розповісти Ольга Сумська, Володимир Горянський, Павло Зібров та інші. 

 

Але основу програми складатимуть кумедні сюжети про тварин, які на адресу телепрограми надсилатимуть глядачі. Героями цих сюжетів можуть бути як домашні тварини, так і дикі. Головне – щоб кумедний сюжет було знято на домашню відеокамеру. Особливих вимог ані до хронометражу сюжетів, ані до того, які саме тварини мають бути героями цих сюжетів, автори не ставлять. Чи то буде хом’ячок, чи гепард, – аби це було цікаво та весело.  

 

«Ми не будемо “різати” авторське відео, якщо воно справді цікаве. Сюжети мають викликати якщо не гомеричний сміх, так принаймні посмішку, – пояснила Юлія Єсакова. – Надсилати запис можна практично на будь-яких носіях: VHS, CD, DVD, DVCPRO».  

 

Крім того, автори сюжетів, що увійдуть до програми, отримають гонорар 100 гривень: «Ми вже запустили в ротацію проморолик нашої програми, в основі якого лежить слоган: “Вперше в Україні тварини заробляють гроші для своїх хазяїв”. Наприкінці сезону ми сподіваємося відзняти підсумкову програму, до якої увійдуть найкращі сюжети». 

 

Зараз над тим, щоби програма була цікавою та сподобалася глядачам, працює ціла команда. Автор ідеї «Вусолапохвіст» – колишній музичний редактор телеканалу СТБ Олег Пилипенко. «Він запропонував зробити таку програму, і буквально заразив цією ідеєю всіх, – розповіла Юлія Єсакова. – Олег – не тільки гарний креативщик, але й талановитий сценарист. Він автор більшості коментарів до сюжетів та реплік ведучого в студії. Його гумор легкий і зрозумілий всім». 

 

Ведучим програми буде актор Олександр Ярема. Автори зупинилися саме на ньому, бо Олександр по життю дуже світла, позитивна людина. Здається, він просто створений для того, щоби піднімати настрій людям. Ця риса вкрай необхідна для ведучого програми, що орієнтована й на дітей, і на їхніх батьків. 

 

Перший випуск програми «Вусолапохвіст» з’явиться в ефірі телеканалу СТБ восени. Планується, що програма виходитиме в ефір у вихідний день – в суботу чи у неділю вранці. Хронометраж – 26 хвилин.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14886
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду