Найбільше частот на конкурсі отримав «Інтер», а «1+1» не дісталось жодної

27 Червня 2007
24524
27 Червня 2007
11:45

Найбільше частот на конкурсі отримав «Інтер», а «1+1» не дісталось жодної

24524
 Найбільше частот на конкурсі отримав «Інтер», а «1+1»  не дісталось жодної

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проголосувала за протокол результатів конкурсу на аналогові частоти.

 

За результатами голосування у категорії «загальнонаціональні мережі» найбільше частот отримало АТЗТ «УНТК» («Інтер») – 14. Утім, це ті частоти, на яких «Інтер» мовив раніше. 6 частот отримав ICTV, по 3 – НТН, М1 та СТБ, по 2 – ТОНІС та Новий канал. Телекомпанія НБМ отримала 2 частоти, «Експрес-інформ» - одну (нагадаємо, НБМ та «Експрес-інформ» мовлять під логотипом «5 канал»).  Канал «Україна» отримав одну частоту, а каналам «1+1» (претендував на 2 частоти) і «ТЕТ» (10) не дісталось жодної.

 

На чотири соціальні частоти (мовлення у регіонах, де не проводяться вимірювання аудиторії) не було подано жодної заявки. Щодо 5 частот немає результативного голосування.

 

Частоту у місті Керчі присудили відразу двом мовникам – ТОВ «Гравіс» («Кіно») та ТРК «Керч». Тепер між цими мовниками має бути досягнуто згоди щодо розподілу ефірного часу. Частоту в Дубровиці Рівненської області отримала Рівненська ОДТРК.

 

Як заявив голова Національної ради Віталій Шевченко, щодо всіх спірних питань та розподілу часових відрізків мовлення Нацрада голосуватиме на наступному засіданні.


Докладні результати конкурсу читайте тут. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24524
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду