Ведуча «Вікон» СТБ Наталія Гаврилова повертається в ефір

27 Червня 2007
18616
27 Червня 2007
11:00

Ведуча «Вікон» СТБ Наталія Гаврилова повертається в ефір

18616
Ведуча «Вікон» СТБ Наталія Гаврилова повертається в ефір

Ведуча інформаційної програми «Вікна-новини» на каналі СТБ Наталія Гаврилова повертаєтьсяв ефір після піврічної перерви. З 2 липня вона знову вестиме підсумковий випуск «Вікон» о 22.00.

 

Піврічна перерва у роботі Наталії була повязана з народженням сина Яна. Як повідомляє прес-служба СТБ, Наталія Гаврилова вже місяць готується до повернення в ефір, уважно дивлячись теленовини та відстежуючи події в Інтернеті, і вже два тижні ходить на роботу, працюючи в «холостому режимі», щоб повернути собі форму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18616
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду