Промо-кампанія «Весь Фантомас на СТБ» відзначена дипломом на конкурсі «Direct Hit 2007»

1 Червня 2007
10703
1 Червня 2007
11:50

Промо-кампанія «Весь Фантомас на СТБ» відзначена дипломом на конкурсі «Direct Hit 2007»

10703
Промо-кампанія «Весь Фантомас на СТБ» відзначена дипломом на конкурсі «Direct Hit 2007»

Промо-кампанія з анонсування серії фільмів про Фантомаса «Весь Фантомас на СТБ» відзначена спеціальним дипломом від Австрійської пошти «за найоригінальніший директ-мейл» на Міжнародному конкурсі директ-маркетингових проектів «Direct Hit 2007». Конкурс проходив у Києві 24-25 травня.

 

У рамках промо-кампанії «Весь Фантомас на СТБ», яка проходила у лютому 2006 року, було обрано нетрадиційний для телеканалів спосіб реклами – директ-мейл. Основним завданням акції було залучення якомога більшої аудиторії до перегляду славнозвісної кінотрилогії, викликати у глядачів приємні спогади про часи прем’єри фільму, а також створити «ефект сарафанного радіо», повідомляє прес-служба каналу. Спеціально для акції було виготовлено кілька екземплярів «записок від Фантомаса» у стилі дитячих послань: текст написаний від руки, нерівним почерком на аркушах із шкільного зошита. Листівки підкидали у поштові скриньки та розклеювали на вуличних стовпах.

 

Організаторам вдалося досягти «вірусного ефекту»: про незвичну промо-кампанію писала преса, зокрема й спеціальні видання.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10703
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду