Ведучими шоу «Фабрика зірок» на Новому каналі стануть...

31 Травня 2007
12310
31 Травня 2007
17:12

Ведучими шоу «Фабрика зірок» на Новому каналі стануть...

12310
Ведучими шоу «Фабрика зірок» на Новому каналі стануть...

Ведучими шоу «Фабрика зірок» на Новому каналі стануть Василиса Фролова і Андрій Доманський. Про це «ТК» стало відомо з достовірних джерел.

 

Керівництво проекту поки що не підтверджує цієї інформації, посилаючись на те, що відповіді на всі запитання будуть дані на прес-конференції, присвяченій запуску «Фабрики зірок». Вона відбудеться 4 червня о 16.00 у нічному клубі розважального комплексу «Арена» (вул.Басейна, 2а, 4 поверх).

 

У прес-конференції візьмуть участь голова правління ЗАТ «Новий канал» Ірина Лисенко, продюсер проекту «Фабрика зірок» Алла Липовецька, шеф-редактор проекту Олексій Семенов, музичний продюсер проекту Юрій Нікітін і команда педагогів, що працюватимуть з учасниками шоу: Олена Гребенюк, Роман Віктюк, Максим Паперник, Олена Коляденко, Володимир Тарасюк, Анжела Лисиця і Вадим Колесников.

 

Ведучий  Андрій Доманський, з яким «ТК» удалося звязатись, також утримався від коментарів.

 

Як уже повідомляла «ТК», Новий канал придбав нідерландський формат корпорації «Endemol international B.V., Hilversum, Holland» «Фабрика зірок». За словами генерального продюсера каналу Оксани Панасівської, це найдорожчий проект на українському телебаченні.

 

Довідка:

Андрій Доманський народився 8 серпня 1974 року в Одесі. Закінчив Одеський політехнічний університет за спеціальністю «інженер-системотехнік». У 1992 році почав працювати на одеському «Просто радіо». З 5 липня 1994 року почав вести популярне радіошоу «З тієї ноги». З жовтня 2002 року почав вести ранкову програму «Підйом!» на Новому каналі. Одружений, має сина та доньку. Ведучий програми «Весілля за 48 годин» та «Володар гори» на Новому каналі.

Василиса Фролова народилася в Харкові в 1979 році. Вчилась у Харківському державному університеті та Київському інституті культури. Розпочала карєру телеведучої на харківському телеканалі «Тоніс-Центр», де разом із командою КВК ХАІ робила ранкове шоу. Переїхавши до Києва, почала вести ранкове шоу на М1. Входила в десятку супермоделей агентства Red Stars (Москва). У 2005 році отримала «Телетріумф» як найкраща ведуча розважальної програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду