Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет на журналістські майстерні «Лодзь кінематографічна»

31 Травня 2007
27376
31 Травня 2007
11:00

Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет на журналістські майстерні «Лодзь кінематографічна»

27376
Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет на журналістські майстерні «Лодзь кінематографічна»

Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет для участі в чергових «Журналістських майстернях» 10-12 липня 2007 року.

Як повідомляється, майстерні матимуть за мету показати як в колишній столиці польської кінематографії, після років кризи, знову розквіт «унікальний, в масштабах країни, і важливий, в світових масштабах, осередок кінопродукції та центр акторських вечірок». На журналістів чекає представлення цікавих ініціатив а також людей, інституцій та методик завдяки яким вдалося досягти успіху.

Учасники майстерень добиратимуться на основі конкурсу. До цих майстерень запрошуються передусім журналісти, які спеціалізуються в культурознавчій тематиці. Журналісти телебачення запрошуються разом з оператором. Зарахованих учасників буде оголошено 11 червня на сайті фундації, а також повідомлено про участь електронною поштою.

Фундація покриває кошти:

- участі в програмі;

- проживання в готелі;

- харчування;

- проїзду від кордону, в межах Польщі та повернення до кордону.

Журналіст повинен забезпечити:

* приїзд до кордону в Медиці;

* бажання пізнавати нове та працювати!

Журналістські майстерні – це теми з життя Польщі та Європи, які представляє на осуд українських журналістів фундація. Відтак організатори очікують, що після повернення з майстерень, представлені теми ляжуть в основу газетних публікацій, радіо та телепрограм. Матеріали, які з’являються в ЗМІ після майстерень розміщуються на сайті фундації.

Анкети необхідно подати до 7 червня включно року за адресою iryna.kyrychenko@kredobank.com.ua.

координатор програми в Україні

Ірина Кириченко

контактний телефон

80666482171

Додатки:

Анкета учасника (.doc, 244 Kb)

Програма майстерень польською мовою (.rtf, 13 Kb)

Програма майстерень українською мовою (.rtf, 18 Kb)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27376
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду