Віталій Шевченко: Депутатська більшість хоче контролювати медіапростір «методом відмашки»

24 Травня 2007
37422
24 Травня 2007
16:15

Віталій Шевченко: Депутатська більшість хоче контролювати медіапростір «методом відмашки»

37422
Віталій Шевченко: Депутатська більшість хоче контролювати медіапростір «методом відмашки»

У прес-центрі  «Главред-медіа» відбулася прес-конференція  голови Національної ради України з питань  телебачення і радіомовлення  Віталія Шевченка на тему: «Електронні ЗМІ і передвиборча кампанія. Навіщо Верховній Раді змінювати порядок припинення повноважень членів Нацради з питань телебачення та радіомовлення?». Йшлося про законопроект, ухвалений депутатами V скликання у першому читані.

 

Віталій Шевченко детально розтлумачив суть повноважень Нацради з питань ТБ і РМ, відповів на всі опубліковані закиди розробників законопроекту, наголосивши водночас на тому, що представників Нацради не запросили на жодну зустріч із депутатами ВР: «Та Тимчасова слідча депутатська комісія, яку було утворено для контролю нашої діяльності, жодного разу не з’явилася в Нацраді, не було навіть жодного телефонного контакту», - підкреслив пан Шевченко.

 

Голова Нацради назвав прийняття законопроекту 3312 - змін до Закону України «Про Національну раду з питань телебачення та радіомовлення» - політичним тиском на регуляторні органи: «Тут мета одна, щоби депутатська більшість могла регулювати медіа-простір методом відмашки».  

 

Інф. «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37422
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду