Конституційний Суд закрив справу про перший указ Президента

21 Травня 2007
2661
21 Травня 2007
15:17

Конституційний Суд закрив справу про перший указ Президента

2661
Конституційний Суд закрив справу про перший указ Президента

Сьогодні Конституційний Суд припинив провадження за поданням 53 народних депутатів щодо конституційності указу Президента від 2 квітня про дострокове припинення повноважень Верховної ради V cкликання.

Про це повідомив журналістам виконувач обов’язків голови КС Валерій Пшеничний.

Водночас він не сказав, скількома голосами суддів КС було прийнято це рішення, зазначивши - «рішення прийнято».

При цьому В.Пшеничний наголосив, що це рішення має бути оформлено та офіційно оприлюднено.

Як повідомлялося, 2 квітня Президент України В.Ющенко підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради і проведення позачергових парламентських виборів 27 травня.

Разом з тим 53 народних депутата звернулися до КС з поданням щодо відповідності Конституції указу Президента від 2 квітня.

26 квітня Президент підписав указ, яким переніс позачергові вибори до Верховної Ради України з 27 травня на 24 червня 2007 року.

14 травня КС відкрив конституційне провадження у справі за поданням 160 народних депутатів щодо конституційності указу Президента від 26 квітня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду