10 червня на ICTV вийде перший випуск реаліті-шоу «Шлюбні ігри або Номер для молодят»

18 Травня 2007
9235
18 Травня 2007
12:08

10 червня на ICTV вийде перший випуск реаліті-шоу «Шлюбні ігри або Номер для молодят»

9235
10 червня на ICTV вийде перший випуск реаліті-шоу «Шлюбні ігри або Номер для молодят»

10 червня цього року на українському телеканалі ICTV стартує україно-турецьке реаліти-шоу «Шлюбні ігри, або Номер для молодят». Вести реаліти-шоу будуть герої однойменного телесеріалу Леся та Рома.

У прем’єрному випуску десять відібраних пар молодят стануть на суд телеглядачів у київській студії телеканалу ICTV. Після знайомства з учасниками глядачі шляхом sms-голосування виберуть 5 найцікавіших пар, які 11 червня вирушать у подорож історичними та культурними місцями Туреччини: вони побувають у Стамбулі, Анталії, Памуккалі, Бодрумі, Каппадокії.

Протягом 5-х тижнів глядачі під час телемостів Україна–Туреччина переглядатимуть відеозвіти про пригоди учасників – конкурси, змагання та випробування – і шляхом sms-голосування визначатимуть пари, які повинні залишатися в проекті.

Леся, героїня акторки Ірми Вітовської, відправить учасників програми в Туреччину, а сама під час щотижневих телемостів перебуватиме в київській студії. Дмитро Лаленков в образі Роми полетить із героями шоу, буде присутній разом із ними на всіх конкурсах та випробуваннях, а по неділях буде вести телемости з турецької студії.

Кастинг учасників реаліти-шоу, який почався наприкінці квітня, триватиме до 25 травня. У ньому можуть взяти участь усі охочі молоді пари, які одружилися з початку цього року вперше у своєму житті. Телефон гарячої лінії: (+38 044) 332 96 41

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9235
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду