11-13 мая в Киеве УАИПП проводит тренинг для газетных редакторов

26 Квітня 2007
10238
26 Квітня 2007
12:29

11-13 мая в Киеве УАИПП проводит тренинг для газетных редакторов

10238
11-13 мая в Киеве УАИПП проводит тренинг для газетных редакторов

В учебном центре Украинской Ассоциации Издателей Периодической Прессы (УАИПП), с 11 по 13 мая 2007 года, состоится «Тренинг для газетных редакторов», который проведет медиа-тренер Мария Эйсмонт.

Мария является директором Программы «Независимые печатные СМИ России» Фонда Новая Евразия. Имея большой практический опыт работы журналистом, она проводит школы, тренинги и семинары для независимых региональных газет, её список клиентов насчитывает более 40 редакций).

На тренинге будут затронуты темы:

– Что в такое новости в газете?

– Критерии отбора новостей.

– Темы. Где их искать?

– Планерка. Сколько их нужно и зачем?

– Работа над текстами. Лид.

– Мнения и факты.

Зарегистрироваться на тренинг и получить более подробную информацию вы можно на сайте УАИПП или по телефону 289-99-90, 287-15-51 (контактное лицо Анна Горбачёва).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду