Акціонери каналу «Україна» вирішили інвестувати в її розвиток понад 70 млн гривень

11 Квітня 2007
10456
11 Квітня 2007
20:00

Акціонери каналу «Україна» вирішили інвестувати в її розвиток понад 70 млн гривень

10456
Акціонери каналу «Україна» вирішили інвестувати в її розвиток понад 70 млн гривень

Акціонери телекомпанії «Україна» прийняли рішення про збільшення статутного фонду підприємства на 70,7 млн гривень. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

 Залучені кошти будуть скеровані на розвиток каналу, зокрема, на його технічне переоснащення. Статутний фонд після збільшення становитиме 119 767 082 грн.

 

Також акціонери прийняли рішення про зміни в органах управління. Зокрема, на зборах було запроваджено посаду генерального директора. Як повідомляла «ТК», Вальдемар Дзікі має обійняти посаду генерального директора «України» після завершення всіх дозвільниї процедур. Вальдемар Дзікі відповідатиме за питання стратегічного та оперативного управління телекомпанією. Геннадій Кондауров залишається на посаді Президента телекомпанії «Україна».

 

Крім того, акціонери розглянули підсумки діяльності за 2006 рік та затвердили звіти органів управління і фінансову звітність.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду