Що покажуть українські телеканали 8 березня

7 Березня 2007
2068
7 Березня 2007
15:44

Що покажуть українські телеканали 8 березня

2068
 Що покажуть українські телеканали 8 березня

На відміну від 2006 року, телеканали не приготували жодних спеціальних проектів, сприсвячених 8 березня, окрім святкових адаптацій традиційних програм. Винятком є премєра фільму «На вас чекає кохання», знятого на замовлення каналу «1+1» Українською медичною групою.

 

Ефір провідних телеканалів заповнюватиметься переважно популярними художніми фільмами. Часом одні й ті самі фільми можна буде побачити на різних каналах: «1+1» о 6.30 транслюватиме фільм «Попелюшка», його ж о 9.00 покаже Перший національний. У вечірньому праймі СТБ та ТРК «Україна» практично в один час ітиме фільм «Чого хоче жінка» (21.45 і 22.00 відповідно).

 

Перший національний включив у святкове програмування низку художніх та документальних фільмів про жінок. 8 березня о 9.00 – радянська казка «Попелюшка», о 12.00 – фільм «Чарівна ідіотка», о 17.30 – французька мелодрама «Краса земна», о 16.25 – документальний фільм про Маргарет Тетчер «Меґґі». Буде в ефірі Першого національного два концерти: «Для тебе, кохана», присвячений 8 березня, і «5 років радіо «Мелодія».

 

Про святкові програми на «1+1» «Детектор медіа» розповіла програмний директор каналу Дарія Фіалко: «Ввечері 8 березня ми покажемо премєру фільму, що знімався на замовлення «1+1», під назвою «На вас чекає кохання». Це легке, добре кіно. Вдень ми вирішили порадувати глядачів улюбленим кіно, яке має створити святковий настрій – «Віднесені вітром». Перед основним випуском ТСН в ефірі транслюватиметься концерт «Найгарніші люди України» - спільний проект VIVA та каналу «1+1».

 

За словами головного редактора служби промоції та анонсів «Інтера» Жанни Сабурової, програмна сітка складена таким чином, аби весь тиждень 5-11 березня був святковим. Упродовж тижня о 23.40 канал показуватиме «фільми для жінок і про жінок»: «Тріска», «Непристойна пропозиція», «Фатальний потяг», «Краще не буває», «У ліжку з убивцею», «Рука, що колихає колиску». «Всі ці фільми незвичайні й відображають природу жінки», - коментує пані Сабурова. Також «Інтер» покаже низку документальних фільмів, що відображають жіночу тему, а в неділю вийде святковий випуск програми «Вечірній квартал». 7 і 8 березня на «Інтері» - бенефіси Олександра Буйнова та Ірини Аллегрової та концерт «Пісні для коханих».

 

Новий канал до 8 березня запропонує спеціальний випуск програми «Ексклюзив» о 17.20 – рейтинг найексклюзивніших жінок світу. Програма складатиметься з 20 розповідей про жінок, які вразили весь світ, серед яких половина – українки. «У нас будуть відверті зізнання найкращих українських мачо, які коментують особисте життя найексклюзивніших жінок світу, - коментує прес-секретар Нового каналу Олександра Грохольська. – І, як завжди, ведуча Анастасія Касілова вражатиме своїми неймовірними костюмами і влучними репліками».

 

На каналі ICTV не готували спеціальних проектів, а просто «порадують жінок якісним кіно»: «Повернути час назад», «Містер Матуся», «Девять місяців», «Закони привабливості», «Казанова». Покажуть також концерт «Дискотека 80-х».

 

У святкові дні 8 і 9 березня канал ТЕТ транслюватиме «Жіночі історії «ДОМ-2» - програми про найвідоміших героїнь реаліті-шоу «ДОМ-2».

 

На 5 каналі спеціальних проектів під 8 березня не буде, однак ця тема так чи інакше проявлятиметься в новинах та інших програмах.

 

Телеканал «ТОНІС» 8 березня о 18.45 транслюватиме документальний фільм «У пошуках Софі» про Софі Лорен; по його завершенні на глядачів чекає художній фільм за участю Софі Лорен «Тільки між нами». Також у цей день «ТОНІС» покаже всі серії фільму «Повернення Будулая». 10 березня святкову програму продовжить програма «Диваки» із спеціальним весняним випуском на тему «кохання очима чоловіків»

 

В прес-службі каналу НТН повідомили, що в святковій програмі будуть тільки фільми, зазначивши: «Чому тільки фільми? Тому, що для жінок».Тож, жінкам канал пропонуватиме «Вогняну пустелю», «Жіноче щастя», «Вусатий нянь», «Три тополі на Плющисі» і «Москва сльозам не вірить».

 

Канал «Україна» також намагатиметься привернути увагу глядачів класичними популярними фільмами (о 14.00 «Знайомтесь, Джо Блек», о 21.45 «Чого хочуть жінки») та святковим концертом о18.00 «З посмішкою про головне».

 

Телеканал СТБ в міжнародний жіночий день покаже документальний фільм «Наталія Гундарева» (9.00), 8 серій «Зимової вишні» (11.50)  і комедію «Чого хочуть жінки»(22.00).

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду