Відновила свій випуск газета «Ділова Черкащина»

29 Січня 2007
2505
29 Січня 2007
13:53

Відновила свій випуск газета «Ділова Черкащина»

2505
Відновила свій випуск газета «Ділова Черкащина»

Після дев'яти місяців перерви відновила свій випуск газета «Ділова Черкащина».

29 квітня минулого року за позовом директора черкаського відділення «Укртелекому» майно газети було арештовано. Головний редактор газети Анатолій Саух подав до суду апеляційну скаргу, яку суд задовольнив.

Поки готувалося документальне підтвердження рішення суду «Укртелеком» забрав майно газети. В суді повідомили що оскільки виконавчої служби у них немає повертати майно газети доведеться самотужки.

«Самотужки забрати майно з об’єкту, який знаходиться під охороною нереально», - повідомив Анатолій Саух .

На сьогоднішній день газета відновила свій вихід не дивлячись на те що повернути майно так і не вдалось. Газета виходить, як і раніше, один раз в тиждень у обсязі шістнадцять сторінок.

Майно газети арештоване вже вдруге, перший раз майно було забране за позовом мера Черкас і так само як і цього разу не повернене

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2505
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду