Богдан Ступка отримав російську премію «Тріумф»

22 Січня 2007
20287
22 Січня 2007
23:14

Богдан Ступка отримав російську премію «Тріумф»

20287
Богдан Ступка отримав російську премію «Тріумф»

Народний артист України, художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Богдан Ступка отримав російську премію «Тріумф» за видатні досягнення в мистецтві.

 

Як передає ІТАР-ТАРС, крім Богдана Ступки, премію «Тріумф» отримали сьогодні композитор Софія Губайдуліна, кінорежисер Ельдар Рязанов і рок-музикант Юрій Шевчук. Вони стали головними героями урочистої церемонії, що відбулася в Білій залі Державного музею образотворчих мистецтв імені О.С.Пушкіна в Москві.

 

Під оплески присутніх на імпровізовану сцену вийшли члени авторитетного журі, яке цього разу очолив Володимир Познер. Він нагадав, що «премія вручається п`ятнадцятий рік підряд» і оголосив церемонію відкритою. І хоча імена лауреатів вже були відомі, публіка реагувала на них захоплено.


УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20287
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду