Помер політичний оглядач російської радіостанції «Эхо Москвы» Андрій Черкізов

15 Січня 2007
7875
15 Січня 2007
12:40

Помер політичний оглядач російської радіостанції «Эхо Москвы» Андрій Черкізов

7875
Помер політичний оглядач російської радіостанції «Эхо Москвы» Андрій Черкізов

У неділю у віці 52 років помер відомий журналіст, політичний оглядач радіостанції "Эхо Москвы" Андрій Черкізов.

 

Черкізов почав професійно займатися журналістикою з 1978 року. У 1980-і роки він був літературним секретарем і помічником письменника Юліана Семенова.

 

Андрій Черкізов працював на "Эхо Москвы" з моменту заснування станції. До цього він співпрацював з радіостанцією "Свобода". Крім того, з 1991 року по березень 1993 року він працював в телекомпанії "ВИД", де вів щотижневу програму "Человек недели" і ток-шоу "Да".

 

В кінці 1992 року Черкізов був призначений керівником прес-центру тимчасової адміністрації в зоні осетино-інгушського конфлікту. У 1993 році він очолив Російське агентство інтелектуальної власності (РАИС).

 

З листопада 1996 року по грудень 1997 року Черкизов вів публіцистичну програму "Час Быка" на телеканалі НТВ.

 

У 1996 році він видав книгу "Хронограф: Живий літопис московської мурашки: Путівник по п`яти роках життя країни, 1991-1996".

 

В останні роки Андрій Черкізов вів на "Эхо Москвы" суспільно-політичну програму "Кухня Черкізова", а також був автором щоденної політичної Репліки.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду