Завтра виходить останній номер друкованого органу Міноборони - газети «Армія України»

29 Грудня 2006
3445
29 Грудня 2006
16:59

Завтра виходить останній номер друкованого органу Міноборони - газети «Армія України»

3445
Завтра виходить останній номер друкованого органу Міноборони - газети «Армія України»

Завтра, 30 грудня, виходить останній, 18142-й номер друкованого органу Міністерства оборони України – газети Західного оперативного командування “Армія України”, яка була правонаступницею газет “Щит народу” та “Слава Родины”.

 

Видання було створене у 1941 році. У творчому колективі працювали такі відомі військові журналісти, як Борис Комський, Дмитро Власов, Юрій Кирилов, Алій Лєхницький, Віктор Чижевський, Едуард Липовецький, В’ячеслав Болотнюк, Володимир Демко, Євген Скляренко, Володимир Ярцев, Микола Гуцуляк, Володимир Горішняк та десятки інших.

 

Командувач військами Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин подякував журналістам редакції газети “Армія України” за спільну працю на благо України та зміцнення її обороноздатності.

 

“Сподіваюся, що дослідники військової історії не один раз з хвилюванням перегорнуть сторінки окружної газети, щоб нагадати новим поколінням наших співвітчизників про правдиві історичні факти, людей, які творили нашу армію”, – зазначив командувач.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду