Вчора на Новому каналі завершилися зйомки новорічного проекту

6 Грудня 2006
4595
6 Грудня 2006
12:57

Вчора на Новому каналі завершилися зйомки новорічного проекту

4595
Вчора на Новому каналі завершилися зйомки новорічного проекту
5 грудня 2006 року пізньої ночі на Новому каналі завершилися зйомки новорічної програми. Це власний телепродукт каналу, і цього разу він досить неординарний за своєю концепцією.
 Новорічної ночі телеглядачам запропонують перегляд так званої телевізійної кухні - майже як «Блакитний вогник», але нестандартний. Тут готуватиметься перший випуск новин, «приправлений» прянощами із жартів ведучих, розважальних текстів та цікавих моментів із закулісного життя.
Вести програму та «загравати» із глядачами будуть команда КВК «ЧП Мінськ» ( Дмитро Танкович, Євген Сморигін), а також Євген Стичкін, співак Сєрьога та ведучі безпосередньо з Нового каналу – Оксана Гутцайт («Репортер»), Світлана Лобода, Андре Тан (дизайнер, програма «Жертва моди»), Андрій Доманський (програма «Весілля за 48 годин») та інші.
Список запрошених зірок включає діячів як українського, так і російського шоу-бізнесу. Участь у зйомках взяли Ані Лорак, гурт «Корні», гурт «Фабрика», Альона Вінницька, гурт «Джанго», Лама, Сєрьога, гурт «Авіатор», «Не ангели», гурт «312», Вікторія Дайнеко, Ганна Сєдакова, «Океан Ельзи», «Алібі», Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, гурти «СМС» та «X`S».

Олена Балацанова, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду