7 листопада в Києві - фахове обговорення «Перспективи запровадження обов’язкового медичного страхування в Україні».

2 Листопада 2006
926
2 Листопада 2006
16:06

7 листопада в Києві - фахове обговорення «Перспективи запровадження обов’язкового медичного страхування в Україні».

926
7 листопада в Києві - фахове обговорення «Перспективи запровадження обов’язкового медичного страхування в Україні».

7 листопада 2006 року завдяки громадянській ініціативі групи фахівців та за участі Школи охорони здоров’я Національного університету Києво-Могилянська Академія, при підтримці «Східноєвропейської Консалтингової Групи», Академії Української Преси та Відкритого інституту громадського здоров’я - відбудеться фахове обговорення «Перспективи запровадження обов’язкового медичного страхування в Україні».

Будуть продискутовані питання медичного страхування  в контексті вибору конкретної моделі для нашої держави, а саме -  моделі цивільно-правового обов’язкового медичного страхування або моделі соціального загальнообов’язкового медичного страхування.

Захід відбудеться в Культурно-мистецькому центрі Національного університету «Києво-Могилянська Академія» (вул. Іллінська 9, 2-й поверх) з 10.00. до 13.00.

Прес-конференція проходитиме о 13.30  в  Школі охорони здоровя НаУКМА (6-й корпус, 1-й поверх) о 13.30.  Участь у прес-конференції візьмуть – Народні депутати України, Міністр охорони здоровя Ю. Поляченко, Радник Президента України, члени ініціативної групи проведення заходу.

 

 

В Додатку: Програма експертного обговорення (.doc, 113 Kb)

 

Контактна особа: Олег Петренко

 

Тел: 425-65-80

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
926
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду