Триває судове засідання у справі «1+1» (ОНОВЛЕНО)

31 Жовтня 2006
4973
31 Жовтня 2006
12:35

Триває судове засідання у справі «1+1» (ОНОВЛЕНО)

4973
 Триває судове засідання у справі «1+1» (ОНОВЛЕНО)

В Апеляційному суді міста Києва триває засідання у справі «1+1». Нагадаємо, рішення судді Печерського суду Андрія Горяйнова від 16 серпня 2006 року про визнання права власності Ігоря Коломойського на 70% «Студії «1+1»було оскаржене 9 разів.

 

Після відкриття засідання суд заслухав клопотання адвоката Коломойського В'ячеслава Карташова. Після цього пояснення щодо своїх апеляційних скарг давали представники компанії «Інтер Медіа», дружини Олександра Роднянського Валерії Мірошниченко, самого Олександра Роднянського, Бориса Фуксмана та «Студії «1+1».

 

Зараз пояснення у справі дає В'ячеслав Карташов.


Оголошено перерву до 16.00. Після цього В'ячеслав Карташов продовжить давати пояснення.
 

«Детектор медіа» повідомлятиме про події в Апеляційному суді, а також готує оглядовий матеріал, що буде опублікований незабаром.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4973
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду