Павловський зробив вигляд, що не зрозумів заборону СБУ

23 Жовтня 2006
26539
23 Жовтня 2006
15:38

Павловський зробив вигляд, що не зрозумів заборону СБУ

26539
Павловський зробив вигляд, що не зрозумів заборону СБУ
Президент Фонду ефективної політики Гліб Павловський здивований інформацією, що йому заборонено в'їзд на територію України протягом п'яти років.

"Я можу виходити тільки з фактів: я був на Україні вчора - приїхав і виїхав. Так виникли певні проблеми при в'їзді, але завдяки консульській службі російського МЗС й адміністрації президента України, усе розв'язалося. Я не можу підтвердити, що мені щось заборонили - ніхто з офіційних інстанцій мені про це не повідомляв", - сказав Павловський у понеділок "Інтерфаксу".

Раніше в понеділок прес-секретар Служби безпеки України Марина Остапенко повідомила, що рішення про заборону на в'їзд Павловського було ухвалено в липні 2006 року, у зв'язку з діяльністю, яка "суперечить національним інтересам України".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26539
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду