Завтра завершать роботу над текстом коаліційної угоди

27 Вересня 2006
5912
27 Вересня 2006
15:56

Завтра завершать роботу над текстом коаліційної угоди

5912
Завтра завершать роботу над текстом коаліційної угоди

Четвер стане останнім днем узгодження тексту угоди про створення коаліції національної єдності. Про це заявила керівник інформаційного департаменту партії «Наша Україна» Тетяна Мокріді
 
«Сьогодні вранці відбулося засідання політради партії «Наша Україна», на якому обговорювався хід переговорного процесу по створенню Коаліції національної єдності . Відзначалося, що останнім ривком у переговорах має стати четвер – в цей день планується завершити узгодження тексту угоди про створення коаліцій національно єдності та передати його лідерам політичних сил для остаточного затвердження», - сказала Мокріді.

Вона повідомила також, що на політраді була заслухана інформація Анатолія Кінаха – члена робочої групи по створенню Коаліції національної єдності , який поінформував соратникам про хід переговорів. За його словами, залишається не опрацьованим розділ угоди стосовно органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

«На політраді гостро ставилося питання про гарантії щодо виконання положень Універсалу і відповідно коаліційної угоди у разі, якщо вона буде підписна», – зазначила Мокріді.

«Наша Україна» не допустить галасливих декларацій і дій, які суперечать Універсалу з боку потенційних партнерів по коаліції. Не можна стравити власний підпис і за п’ять хвилин забувати про це - як у свій країні, так і за кордоном», - заявила вона.


 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду