“Наша Україна” вимагатиме в коаліційній угоді дотримання змісту Універсалу

26 Вересня 2006
5849
26 Вересня 2006
16:54

“Наша Україна” вимагатиме в коаліційній угоді дотримання змісту Універсалу

5849
“Наша Україна” вимагатиме в коаліційній угоді дотримання змісту Універсалу

“ На сьогоднішньому раунді переговорів по створенню Коаліції національної єдності “Наша Україна” відстоюватиме позиції Універсалу, який підписали політики під час проведення круглого столу за ініціативою Президента України. Для нашої політичної сили принциповим є наявність у змісті коаліційної угоди положень Універсалу. Політики мають нести відповідальність за те, що вони обіцяли українському народові, - сказала сайту RAZOM керівник інформаційного департаменту партії “Наша Україна” Тетяна Мокріді. - саме на цих позиціях стоятимуть під час чергово раунду переговорів представники Блоку Анатолій Кінах та Роман Зварич.

Мокріді також повідомила, що саме про це йшлося під час засідання сьогоднішнього політради блоку “Наша Україна”. За словам Тетяни Мокріді політрада Блоку розпочала о 9 ранку, тривала 1,5 години, носила формат дискусій і усі її учасники наполягали на виконанні положень Універсалу .


«Детектор медіа» за інформацією прес-служби політичної партії "Народний Союз Наша Україна"

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5849
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду