Конфлікт між львівською «Аргумент-газетою» і почесним консулом Німеччини вийшов на київський рівень

13 Вересня 2006
16528
13 Вересня 2006
18:46

Конфлікт між львівською «Аргумент-газетою» і почесним консулом Німеччини вийшов на київський рівень

16528
Конфлікт між львівською «Аргумент-газетою» і почесним консулом Німеччини вийшов на київський рівень
Сьогодні інформагентство «Українські новини» анонсувало прес-конференцію шеф-редактора львівської газети «Аргумент-Влада» Тараса Смакули про факти тиску на журналістів, що відбудеться 15 вересня об 11:00 у прес-центрі агентства. 

Темою прес-конференції є судовий позов почесного консула Німеччини у Львові Мирослави Дякович, яка вимагає від «Аргумент-Влади» матеріального відшкодування за збитки, завдані її репутації. Виплата суми, яку вимагає Дякович, призведе до закриття видання. Раніше газета неодноразово публікувала матеріали, в яких Мирославу Дякович звинувачують у незаконних діях, наприклад, у привласненні клубу. Мирослава Дякович та її чоловік Віктор останнім часом перебувають у центрі уваги львівської громадськості, оскільки хтось із опонентів зробив їм безкоштовну «рекламу» у вигляді непристойних написів на стінах будинків.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16528
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду