Глава Госкомтелерадио Иван Чиж: Информационная безопасность Украины стоит 500 млн. грн.

23 Серпня 2006
9743
23 Серпня 2006
12:54

Глава Госкомтелерадио Иван Чиж: Информационная безопасность Украины стоит 500 млн. грн.

9743
Глава Госкомтелерадио Иван Чиж: Информационная безопасность Украины стоит 500 млн. грн.

22 августа председатель Государственного комитета по телевидению и радиовещанию Иван Чиж дал пресс-конференцию в Кировограде по случаю презентации нового оборудования областной телерадиокомпании. Новый студийный комплекс АСК-2 стоимостью почти шесть миллионов гривен теперь будет помогать в работе журналистам Кировоградской ОГТРК.

Чиж озвучил много интересных моментов, в частности, назвал цену информационной безопасности Украины. По мнению Чижа, она составляет всего 500 миллионов гривен – именно столько денег нужно для технического переоснащения региональных телерадиокомпаний.

Как рассказал журналистам председатель Госкомтелерадиовещания, в развитие региональных телерадиокомпаний в минувшем году инвестировано 45 миллионов гривен, в планах на нынешний год – еще десять.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду