У Нацраді України відбулася зустріч голови Нацради з медіа-юристами

18 Липня 2006
13128
18 Липня 2006
10:00

У Нацраді України відбулася зустріч голови Нацради з медіа-юристами

13128
У Нацраді України відбулася зустріч голови Нацради з медіа-юристами

17 липня  в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася зустріч голови Національної ради Віталія Шевченка з медіа-юристами Міжнародної літньої школи медіа-права, яку представив директор громадської організації „Інститут Медіа Права” Тарас Шевченко.
Учасники зустрічі - юристи з України, Росії, Білорусі, Молдови, Грузії, Азербайджану, Киргизії, Казахстану, Таджикистану.

Віталій Шевченко розповів про структуру, повноваження Національної ради та завдання, які вона вирішує на нинішньому етапі. Зокрема, він наголосив на тому, що  зараз  для ефірного  телемовлення в Україні задіяно 2500 телеканалів.

Національною радою нинішньої каденції видано 453 ліцензії на право мовлення. На сьогодні в Україні діють  понад 1300 телерадіоорганізацій. Середньодобовий обсяг мовлення  в 2005 році становив 10 620 годин на добу. Нинішнього року він може  перевершити  11 000 годин на добу.

В зустрічі також взяли участь  директор департаменту контрольно-аналітичної роботи Національної ради  Сергій Крушановський та начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Національної ради Микола Гриценко, які в свою чергу ознайомили присутніх з особливістю діяльності своїх підрозділів.
Учасникам зустрічі було презентовано оновлений сайт Національної ради та офіційне видання „Вісник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення”,  надано вичерпні відповіді на поставлені запитання.

"Детектор медіа" за повідомленням Нацради з питань телебачення та радіомовлення

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13128
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду