Відбулась зустріч членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення з керівниками провідних телеканалів України

8 Червня 2006
12819
8 Червня 2006
15:12

Відбулась зустріч членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення з керівниками провідних телеканалів України

12819
Відбулась зустріч членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення з керівниками провідних телеканалів України
Сьогодні, 8 червня 2006 р., в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася зустріч членів Національної ради з керівниками провідних телеканалів України, які  підписали Меморандум про співпрацю, укладений в червні минулого року, повідомляє прес-служба Нацради.

Голова Національної ради В.Шевченко зазначив, що в результаті підписання документа взаємних зобов’язань було досягнуто основної мети – співпраця між Національною радою і телекомпаніями набула конструктивного характеру.  За рік, що минув від часу створення Меморандуму, відбулася ціла низка позитивних змін у стосунках між Національною радою і телевізійниками та загалом у телевізійному просторі України.

Оскільки нині перед суб’єктами телевізійної галузі стоїть завдання привести свою діяльність до вимог нового  Закону України „Про телебачення і радіомовлення” та враховуючи інші чинники розвитку вітчизняної телеіндустрії, назріла потреба внести корективи в Меморандум про співпрацю між телекомпаніями та Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення, спрямовану на розбудову національного інформаційного простору.

Під час зустрічі було ухвалено створити робочу групу для вироблення додаткового документа з визначенням нових напрямів співпраці між Національною радою і  телекомпаніями, які підписали Меморандум, на наступний період.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12819
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду