ТРК "Радіо-Ера" буде вести радіотрансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу

29 Травня 2006
14703
29 Травня 2006
16:22

ТРК "Радіо-Ера" буде вести радіотрансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу

14703
ТРК "Радіо-Ера" буде вести радіотрансляцію матчів Чемпіонату світу з футболу

Товариство з обмеженою відповідальністю "Телекомпанія "Радіо-Ера" придбало ексклюзивні права на радіотрансляцію Чемпіонату світу з футболу 2006 року на території України відповідно до угоди INFRONT WM AG.

Також ТРК "Радіо-Ера", відповідно до вищевказаної угоди, одержала статус офіційної радіомовної компанії чемпіонату світу з футболу 2006 року. Телерадіокомпанії, що бажають висвітлювати події з Чемпіонату світу з футболу, можуть придбати в ТРК "Радіо-Ера" субліцензію, говориться в повідомленні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У прямому ефірі матчі збірної України буде показувати телеканал "Інтер". Наступного дня, у запису, їх можна буде подивитися на ICTV. "Интер" буде транслювати усі вечірні матчі Чемпіонату, а також відкриття і фінал. ICTV покаже денні матчі, а також двобій за третє місце.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14703
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду