"Молоде радіо" тепер мовить в Інтернеті

23 Травня 2006
8368
23 Травня 2006
13:21

"Молоде радіо" тепер мовить в Інтернеті

8368
"Молоде радіо" тепер мовить в Інтернеті
Перша і єдина у Києві радіостанція української музики “Молоде радіо” запустило власне мовлення в Інтернеті. Відтепер “Молоде радіо” стало легкодоступним не лише для мешканці України, а й всього світу. Послухати музику та програми радіостанції тепер можна у будь-який час доби за власним комп’ютером із сайту радіо – www.molode.com.ua.

Звук подається 2-ма потоками різної якості: 32 кбіт/сек. та 128 кбіт/сек. Обидва потоки доступні як для українських, так і закордонних відвідувачів. Інтернет-мовлення “Молодого” здійснюється спільно зі Студентським Інтернет-центром НаУКМА та компанією “Ґолден Телеком” за підтримки Міжнародного благодійного фонду “Відродження Києво-Могилянської Академії”.

“Молоде радіо” розглядає Інтернет-мовлення як самостійний (на рівні з ефіром) канал зв’язку зі слухачами. У планах радіо низка промо-заходів та рекламних кампаній Інтернет-мовлення як серед киян та мешканців інших міст України, так і серед українців, які вчаться чи працюють за кордоном, діаспори та іноземців.

“Молоде радіо” вийшло в ефір 28 квітня 2005 року. Воно стало першою і досі залишилося єдиною радіостанцією столиці, в ефірі якої – 100% української музики. Причому більшість із неї – пісні молодих та невідомих виконавців. Радіо створила група студентів та випускників Києво-Могилянської академії. Це спільний проект з ТРК “Люкс” – мовлення ведеться на нижній частоті радіо “Люкс” у Києві – 69.68 МГц. Із самого початку на радіо принципово відмовилися від ді-джеїв: в ефірі або музика, або тематичні передачі. Зараз на радіо виходять програми “Хочу ще!” (про музику, популярну у світі й невідому в Україні), “Модні шмотки” (про одяг та стиль не лише на подіумах, а й в житті звичайних людей), “Джаз на Молодому” та “Політична реформа: що відбувається”. У планах радіо – запуск літературних, мистецьких, спортивних та дитячих передач та перехід до повноцінного громадського мовлення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8368
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду