У Єгипті починають зйомки фільму про Бен Ладена

22 Травня 2006
26523
22 Травня 2006
14:48

У Єгипті починають зйомки фільму про Бен Ладена

26523
У Єгипті починають зйомки фільму про Бен Ладена

Єгипетська кінокомпанія "Гуд ньюс груп" розпочинає зйомки фільму про Усаму бен Ладена. Про це повідомив на Канському фестивалі глава компанії Самех Губран. За його словами, роль міжнародного "терориста номер один" зіграє американський актор.

Наразі ведуться переговори з одним із "провідних голлівудських акторів" про його участь у новому фільмі, зазначив Губран.

Зйомки картини, яка отримає назву "Аль-Каїда", почнуться наступного року. В основі її сюжету буде вигадана зустріч американського журналіста з бен Ладеном, під час якої останній докладно розповідає про своє життя.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26523
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду