Віце-прем'єр Кириленко подав у суд на депутата

5 Квітня 2006
21146
5 Квітня 2006
11:26

Віце-прем'єр Кириленко подав у суд на депутата

21146
Віце-прем'єр Кириленко подав у суд на депутата

Віце-прем'єр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко подав у суд на депутата Василя Хару за нанесення шкоди своїм честі, гідності і діловій репутації.

Приводом для судового позову став опублікований у газеті "Комерсант Україна" матеріал "Путівка в звільнення" про проект постанови про звільнення Кириленка з посади віце-прем'єра.

На розгляд Верховної Ради проект вніс голова комітету з питань соціальної політики і праці Василь Хара.

У своїх коментарях до законопроекту, Хара обвинуватив Кириленка у втручанні в роботу Фонду соціального страхування у випадку тимчасової втрати працездатності.

Також віце-прем'єр був звинувачений у втручанні в роботу тендерної комісії з закупівлі путівок до санаторно-курортних закладів для безкоштовного і пільгового лікування та реабілітації громадян.

Саме ці відомості, а також інформація про те, що за участі Кириленка, як зазначено в коментарях Хари, керівництво ФТВП одержувало "великі відкати від санаторіїв, що виграли тендер", і стала причиною для судового позову.

Судове засідання за позовом Кириленка відбудеться 7 квітня.

Василь Хара є членом фракції "Регіони України", Кириленко – членом "Народного союзу "Наша Україна".

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21146
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду