Президент закликає не ділити посади

28 Березня 2006
14817
28 Березня 2006
13:28

Президент закликає не ділити посади

14817
Президент закликає не ділити посади

Президент Віктор Ющенко вважає, що консультації між політичними силами, які проходять до нового парламенту, мають консолідувати Україну.

Під час зустрічі з прем’єром Юрієм Єхануровим президент висловив переконання, що у процесі консультацій "необхідно зняти всі питання, які роз’єднують Україну чи політичний електорат".

"Нам слід поставити за мету працювати стабільно й на основі спільного політичного меморандуму, в який занести всі цінності, визначити їх як основу взаємодії", – наголосив Ющенко, слова якого наводить прес-служба президента.

На переконання Ющенка, сьогодні слід вести мову про єдність довкола національних цінностей, національної програми, сформованої, в тому числі, й у щорічному звернені президента до Верховної Ради.

"У нас повинна бути система цінностей, навколо якої формується коаліція, а не система крісел, довкола яких іде поділ", – підкреслив він.

При цьому президент додав, що не вважає розподіл влади другорядним питанням, однак поки що воно не головне.

Сьогоднішнє завдання, на його думку, полягає у тому, щоб при проведенні політичних консультацій сформувати спільний план дій, який би забезпечував стабільність державного розвитку на найближчі чотири роки.

Ющенко також зазначив, що має намір привітати переможців виборів після офіційного повідомлення результатів голосування.

У вівторок Ющенко проводить низку попередніх політичних консультацій із керівниками партій та блоків – лідерів парламентських перегонів, зокрема, Юрієм Єхануровим, Юлією Тимошенко, Віктором Януковичем та Олександром Морозом.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14817
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду