СТБ запросила лідерів виборчих перегонів узяти участь у проекті "Задзеркалля. Зворотній бік виборів"

10 Березня 2006
13076
10 Березня 2006
12:09

СТБ запросила лідерів виборчих перегонів узяти участь у проекті "Задзеркалля. Зворотній бік виборів"

13076
СТБ запросила лідерів виборчих перегонів узяти участь у проекті "Задзеркалля. Зворотній бік виборів"

Телеканал СТБ та продюсерський центр "Закрита зона" оприлюднили відкритий лист до  лідерів 8 партій та блоків, а саме: Віктора Януковича, Юрія Єханурова, Юлії Тимошенко, Петра Симоненка, Олександра Мороза, Володимира Литвина, Леоніда Кравчука, Віталія Кличка та Голови ЦВК Ярослава Давидовича.

У листі, зокрема, говориться: "Творча група хронікально-документального фільму «Задзеркалля. Зворотний бік виборів» звернулася до керманичів тих політичних сил, які, за даними провідних соціологічних служб, мають реальний шанс потрапити до парламенту або ж упритул наближаються до подолання виборчого бар’єра, з пропозицією взяти участь у зніманнях."

Як йдеться у листі, ця стрічка є першою в Україні спробою відтворити перебіг виборчої кампанії зсередини, дати змогу глядачам дізнатися, що насправді відбувається за лаштунками штабів напередодні голосування, як діють у критичних ситуаціях політичні лідери та технологи,зрештою, які вони в реальному житті, а не на телеекранах. У центрі уваги будуть останні 7 днів  кампанії, що обіцяють стати кульмінацією політичних пристрастей.

Герої фільму - лідери партій і блоків, політтехнологи, редактори провідних інформагенцій і керівник ЦВК – щодня коментуватимуть перебіг подій. Журналісти, режисери й оператори щодня супроводжуватимуть їх, фіксуючи найцікавіші моменти роботи.

Творча група фільму свідома того, що такий формат передбачає відкритість і відвертість учасників виборів, і навмисно пропонує його з огляду на те, що чесним і публічним політикам нема чого боятися та приховувати. Зі свого боку  всі члени знімальної групи ґарантують нерозголошення і непоширення жодної інформації, що стане відома в процесі знімання, до оприлюднення результатів виборів.

Документальний фільм “Задзеркалля” вийде в ефір 26 березня, орієнтовно о 22.20, на телеканалі “СТБ” - після оголошення попередніх даних “екзит-полів” і до появи попередніх результатів від
ЦВК.

Згоду на участь у проєкті дали: Єхануров Юрій Іванович, Блок «Наша Україна»; Литвин Володимир Михайлович, «Народний блок Литвина»; Мороз Олександр Олександрович, «Соціалістична партія України»; Симоненко Петро Миколайович, «Комуністична партія України»; Кравчук Леонід Макарович, «Опозиційний блок НЕ ТАК!»; Тимошенко Юлія Володимирівна, «Блок Юлії Тимошенко»; Кличко Віталій Володимирович, «Громадський блок ПОРА-ПРП»; Янукович Віктор Федорович, «Партія регіонів»; Давидович Ярослав Васильович, Голова ЦВК; Мартиненко Олександр, головний редактор інформаційної агенції «INTERFAX»; Харченко Олександр, головний редактор інформаційної агенції «UNIAN».



"Детектор медіа" за прес-релізом ТК СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду