Тимошенко хоче після своєї перемоги віддати ЗМІ журналістам

17 Лютого 2006
6923
17 Лютого 2006
16:28

Тимошенко хоче після своєї перемоги віддати ЗМІ журналістам

6923
Тимошенко хоче після своєї перемоги віддати ЗМІ журналістам

Виборчий Блок Юлії Тимошенко розробив «новітню концепція, яка може зробити так, що творчі колективи журналістів будуть власниками засобів масової інформації, і вони зможуть наймати менеджерів, зможуть розпоряджатися фінансами».

Так лідерка БЮТ відповіла на питання кореспондента «Української правди», яке було сформульовано наступним чином: «На ваших мітингах часто можна почути тезу про "відокремлення ЗМІ від олігархічних кланів". Як це можна зробити, адже всі телеканали є приватними, і їх не можна реприватизувати!».

При цьому Юлія Тимошенко не подала схеми подібної «реприватизації» ЗМІ.

Однак зауважила: «В таких речах «буде прийматися окремий закон, при якому не постраждає власник. Буде один-єдиний механізм – викуп ЗМІ за ринковою вартістю. Держава викуповує, реформує і потім віддає або в користування за моделлю суспільного телебачення, або на інших засадах».

Також пані Тимошенко нагадала, що 5-м номером в списку БЮТ йде Андрій Шевченко.

«Я гадаю, ні в кого немає жодних сумнівів у високій професійності цієї людини. Ми все зробимо правильно і вірно», - зауважила вона.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду