Очередная публикация газеты «2000» закончится судом

17 Лютого 2006
21744
17 Лютого 2006
11:49

Очередная публикация газеты «2000» закончится судом

21744
Очередная публикация газеты «2000» закончится судом

Министерство иностранных дел намерено требовать в суде от газеты «2000» опровержения информации, данной в интервью министра иностранных дел Бориса Тарасюка, перепечатанного из немецкой газеты «Франкфуртер Альгемайне Цайтунг».

Об этом Тарасюк сообщил на открытии конференции «Профессиональные СМИ в демократических обществах».

По его словам, газета «2000» специально исказила перевод его интервью.

«Честно говоря специально искаженный перевод моего немецкого интервью, сделанный газетой «2000», вызвал серьезные внешние политические проблемы. У МИДа другого выхода как подать в суд для опровержения нет», - сказал Тарасюк.

Он сообщил, что в переводе есть 7 существенных различий с оригиналом.

Как сообщалось ранее, США обвиняют еженедельник «2000» в использовании «темников» в связи с публикацией статьи, в которой утверждается, что за террористическими актами 1 сентября 2001 года тайно стояло и получило выгоду от них правительство Соединенных Штатов.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21744
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду