Відбулося слухання у справі Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського

13 Лютого 2006
16682
13 Лютого 2006
18:33

Відбулося слухання у справі Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського

16682
Відбулося слухання у справі Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського

Апеляційний суд м. Києва відхилив скаргу відповідача та третьої особи у справі Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського з вимогою визнати право власності на 70 % статутного фонду ТОВ "Студія 1+1".

Як вже повідомляла „Детектор медіа”, 22 листопада в Печерському районному суді слухалась справа за позовом Ігоря Коломoйського (група „Приват”) до Олександра Роднянського, ТОВ „Студія 1+1” і Печерської районної адміністрації про визнання права власності Коломойського на частину статутного фонду „1+1” у розмірі 70% цього фонду, що становить 7 тис. грн.

Ігор Коломойський 14 жовтня подав позов, де вимагає визнати за ним право власності на долю Роднянського в телекомпанії „Студія „1+1””. Однак засновники компанії стверджують, що такої угоди не було. Перше засідання суду по справі „Коломойський проти Роднянського” було призначено на 10 листопада у тому ж Печерському районному суді. Однак слухання не відбулося внаслідок хвороби судді.

Нагадаємо, 8 грудня дві апеляційні скарги від представників компанії "Інтер-медіа" та ТОВ "1+1" були подані на ухвалу судді Горяйнова (Печерський суд), якою він частково задовольнив заяви представників позивачів про часткову відмову від позову у частині до товариства "1+1" та Печерської адміністрації.

Представники товариства "Студія 1+1" та іноземна компанія "Інтер-медіа" вважають, що суддя при розгляді справи порушував норми процесуального законодавства. саме тому вони збираються подати касаційну скаргу до Верховного суду. предстваники Коломойського ухвалою задоволені.

Судове засідання проходило доволі драматично. за його час було оголошено три відводи судді зі сторони представників "Інтер-медіа". Відводи були відхилені.

Також чотири представники компанії "Інтер-медіа" були видалені із зали судового засідання. Вони вважають дії суду такими, що не відповідають процесуальному законодавству. Водночас представники Коломойскього переконані, що суд нарешті скористався своїми процесуальними правами для наведення в залі порядку.

Детальнішу інформацію про слухання з коментарями читайте завтра.

Коломойський обіцяє відокремити себе від влади

Роднянський залишається єдиним відповідачем у справі щодо власності „1+1”

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16682
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду