Війну культур буде офіційно оголошено 16 лютого

13 Лютого 2006
1099
13 Лютого 2006
14:21

Війну культур буде офіційно оголошено 16 лютого

1099
Війну культур буде офіційно оголошено 16 лютого

Час: 16 лютого 2006 року, 18:00
Місце: кнайп-клуб “Купідон”, вул. Пушкінська 1-3/5, Київ, Україна
Подія: презентація альманаху літератури і мистецтва “Святий Володимир”, №9 (тема номера – “Культурні війни”)

У рамцях презентації заплановано:

- відзначення дня св. Володимира;
- акція “Не стримуй ненависті”;
- акція “Ціна слова”;
- акустична музична програма;
- виступи авторів альманаху;
- виступи спеціальних гостей презентації.

Довідка

“Святий Володимир”, літературний альманах. Мистецький проект студентів Інституту журналістики КНУ імені Шевченка. Видається з 1999 року. З 2004 року – нон-конформістське видання для естетів та інтелектуалів. Вийшли тематичні номери “Антиглобалізм”, “Література і традиція”, “Культурні війни”. На сторінках альманаху – нове покоління української літератури: Антон Кушнір, Олексій Гвоздик, Артем Захарченко, Павло Коробчук, Богдан Шуба, Наталка Проців, Віталій Штефан, Анна Багряна, Роман Горбик.
“Святий Володимир” – одне з тих нечисленних в Україні видань, що тримають інтелектуальний зв’язок зі світовою думкою та мистецтвом: з 2004 року в альманасі вперше українською мовою було опубліковано фрагменти текстів Умберто Еко, Мішеля Уельбека, Джона Фаулза, Герберта Маркузе, Жана Бодріяра, Джона Барта, Самюеля Гантінґтона.
Наше гасло – “література може бути іншою”! Наша мета – довести, що існує справжня альтернатива як глечикам і шароварам, так і сумнівним ідолам літератури 90-х. Література – не тільки Шевченко, Андрухович і Забужко. Література – це ми, якщо висловлюватися в дусі часу.
Акція “Не стримуй ненависті”. Сучасний світ роздерто культурними та цивілізаційними конфліктами. Політкоректність лише поглиблює комплекси, що спричиняють їх. Через день після дня св. Валентина ми пропонуємо вам позбавитися культурної агресії через її вивільнення, відсвяткувавши альтернативний день св. Володимира – день конфлікту, день протистояння.
Акція “Ціна слова” . Капіталізм не тільки “перетворює людей на йогурти” (Ф.Беґбедер), а й перетворює все, до чого торкається, в продукт, який має визначений термін придатності і визначену вартість. Яка ціна слова? Скільки коштує поетичний рядок? Визнач разом з нами – на презентації “Святого Володимира”!

Всі присутні отримають альтернативну валентинку – володимирівку!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1099
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду